Yoğurtlu Ev Kebabı

[Değiştir]

MALZEMELER
250 gr. kıyma
4 adet pide
2 su bardağı yoğurt
1 adet kuru soğan
Karabiber
Tuz

Üzeri için:
1 yemek kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kuru nane
2 diş sarmısak

HAZIRLANIŞI
Kıymaya rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz koyup yoğurun. Elinizi arada bir suya batırarak misket köfteler yapın. Köfteleri yağsız tavada sallayarak kızarttıktan sonra servis tabağına alın. Pideleri ısıtıp köftelerin üzerine paylaştırın. Üstüne sarmısaklı yoğurt dökün.
Servis yapmadan önce tavada tereyağ, pul biber ve naneyi kızdırıp kebabın üstüne dökün. Bekletmeden servis yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »