Yoğurt Tatlısı

[Değiştir]

MALZEMELER
2 paket meyve şekerli bisküvi
1 yemek kaşığı diyet margarin (oda sıcaklığında erimiş)
1 çay kaşığı tarçın
2 bardak diyet yoğurt
1 bardak diyet süt
2 yemek kaşığı renksiz jöle

HAZIRLANIŞI
Bisküvileri yağ ile iyice karıştırın. Tarçını ekleyin. Yağ az gelirse, su ilave edin. Bisküvileri hamur haline getirin. Kenarı yüksek bir kaba, kenarlarını yükselterek yayın. Buzdolabında bekleterek, donmasını sağlayın.
Tel süzgeçle yoğurdun suyunu süzün.
Süt ile jöleyi eritin. Suyu süzülmüş yoğurdun içine atıp, karıştırın.
Hazırladığınız karışımı bisküvilerin üzerine dökün. En az 2 saat dolapta beklettikten sonra servis yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »