Tunus Salatası

[Değiştir]

MALZEMELER
1 paket kestane mantarı
2 yaprak marul
2 dal tere
2 dal roka
6-7 adet siyah zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)
2 tatlı kaşığı tereyağı
l tatlı kaşığı kuru fesleğen
4-5 adet ince dilim Mihalıç ya da parmesan peyniri

HAZIRLANIŞI
Kestane mantarlarını yıkayıp, dilimleyin ve teflon tavada erittiğiniz tereyağında soteleyin. Mantarlar ılınınca, iyice yıkayıp doğradığınız mevsim yeşilliklerini, dilimlediğiniz zeytinleri, peynirleri ve fesleğeni de katarak, birlikte harmanlayın. Ayrı bir kapta zeytinyağı, limon, tuz, sirke, hardal ve toz şekeri iyice karıştırarak sosu hazırlayın ve salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »