[Değiştir]
MALZEMELER
2 adet bonfile
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı sıvıyağ
2 adet kuru soğan
100 gr. taze fasulye
1 adet kırmızı biber
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada bonfilelerin iki tarafını çok az pişirin. Etleri kenara alın.
Tavada kalan suya soğanı doğrayın. İçine hardal, yağ, tuz ve karabiberi ekleyin. 5 dakika sote edin. Bonfileleri içine atın. 2 dakika iki tarafını da pişirin. Yeşil fasulyeleri temizleyip, tuzlu suda haşlayın. Kırmızı biberleri halka halka kesin. Fasulye demetlerine halka biberleri geçirin.
Etleri tabaklara alınca fasulye demetleriyle süsleyin.
Kategori: Tanımsız.
Yukarı Git »