[Değiştir]
      MALZEMELER
1 çay fincanı toz şeker
1 çay fincanı buğday nişastası
2  paket damla sakızı 
1 kg süt
1 paket margarin 
Sos malzemesi :
3 çorba kaşığı  pudra şekeri
2 çorba kaşığı  kakao
1/2  paket margarin 
2 adet  yumurta
HAZIRLANIŞI
Süt ve buğday nişastasını şekerle pişirin. Ateşten alınca dövülmüş damla sakızı ve yanm paket margarini ilave edin. Soğuduktan sonra blender ile iyice çekip, çukur bir tabağa boşaltın.Eritilmiş margarini, pudra şekerini ve kakaoyu  yumurta ile çırpıp, soğutulmuş muhallebinin üzerine boşaltın. Üzerini hindistan cevizi  ile süsleyebilirsiniz.
      
Kategori: Tatlılar.
      
Yukarı Git »