[Değiştir]
MALZEMELER
500 gr. taze fasulye
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri veya çedar peyniri
1 yemek kaşığı un
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı margarin
1 adet kuru soğan
1 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın. Kaynayan suya fasulyeleri atıp 10 dakika haşlayın.
Sütü yumurtayla çırpın. Zar şeklinde doğradığınız soğan, un, karabiber ve tuzu ilave edin.
Tavada tereyağını eritin. Fasulyeleri yan yana dizin. Üstüne hazırladığınız sosu dökün. Sallayarak iki taraflı pişirin. Sıcak servis yapın.
Kategori: Tanımsız.
Yukarı Git »