[Değiştir]
MALZEMELER
4 adet tavuk göğsü
2 diş sarmısak
1 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı un
2 bardak tavuk suyu
1 bardak konserve mısır
1 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı kuru nane
HAZIRLANIŞI
Tavukları iri kuşbaşı şeklinde doğrayın. 2 diş sarmısak ve 3 bardak su ekleyip, 20 dakika kaynatın. Tavukları sudan alıp fırına dayanıklı bir kaba yerleştirin. Tencerede kalan malzemeye, süt ve un ilave ettikten sonra karışımı çırpıp tavukların üzerine gezdirin. 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine 1 bardak mısır serpiştirin. Tavada yağı eritip içine kuru naneyi ekleyip, 1-2 kez karıştırın ve tavukların üzerine gezdirip servise hazırlayın.
Kategori: Tanımsız.
Yukarı Git »