Makarna Estefan

[Değiştir]

MALZEMELER
2 adet tavuk göğüs eti
1 paket penne makarna
2 su bardağı brokoli
3 yemek kaşığı rende kaşar
1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır)
3 diş sarmısak
1 adet kırmızı biber
2 yemek kaşığı zeytinyağ
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.
Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın.
Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin. Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun. 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin. Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin. Sıcak servis yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »