Kremalı Et

[Değiştir]

MALZEMELER
500 gr. dana şinitzel
1 bardak doğranmış mantar
1 adet soğan
2 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı krema
Tuz
Karabiber

HAZIRLANIŞI
Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın. Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin. Hepsini margarinle birlikte tencreye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun. Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
Tuzunu, karabiberini ilave edin. Kremasını ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
Bol maydanozla üzerini süsleyin. İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »