[Değiştir]
MALZEMELER
1 adet havuç
Yarım demet kara lahana
Yarım demet maydanoz
Yarım demet ıspanak
6 adet yumurta
3 yemek kaşığı sıvıyağ
2 adet kuru soğan
10 adet yeşil soğan
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Karalahana, ıspanak ve yeşil soğanları yıkayıp ince ince doğrayın. Havucu rendeleyin.
Zar şeklinde doğradığınız soğanları sıvıyağda pembeleşene kadar kavurun. Kıyılmış sebzeleri ve rendelenmiş havucu ilave edip karabiber ve tuz atın. 10 dakika kavurduktan sonra sahana alın. Kaşık yardımıyla küçük yuvalar açıp yumurtaları bu boşluklara kırın. Kısık ateşte yumurtaların beyazları pişince sıcak servis yapın.
Kategori: Tanımsız.
Yukarı Git »