[Değiştir]
MALZEMELER
3 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yemek kaşığı krema (hazır satılan çiğ süt kreması)
3 yemek kaşığı nar ekşisi
HAZIRLANIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini boşaltıp, çatalla iyice çırpalım.
Tavuklarımızı sos kabına atıp, her taraflarının sosa iyice bulaşmasını sağlayalım.
Orta harlı ateşte ızgara ya da barbeküde her tarafları iyice sararıp, kızarıncaya kadar 12-15 dakika pişirelim.
Tavukların pişip pişmediğini anlamak için, çatalın ucunu tavuklara batırın, eğer suyu kanlı gelirse pişmemiş demektir.
Üzerine dal şeklinde koyduğunuz dereotları ve tabağın kenarına dizdiğiniz limon dilimleriyle servise sunun.
Kategori: Tanımsız.
Yukarı Git »