Etli Tayland Makarnası

[Değiştir]

MALZEMELER
4 adet biftek
1 paket boru makarna
1 yemek kaşığı mısır nişastası
6 adet pırasa
1 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı zeytinyağ
3 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Biftekleri parmak şeklinde kesin. Pırasaları uzunlamasına 10 santim uzunluğunda kesip ince ince doğrayın.
Kızgın yağda biftekleri ve pırasaları kavurun. Üstüne 1 kaşık mısır nişastası, soya sosu, ince ince doğranmış kırmızı biber, domates salçası ve tuz ilave edin. Hazırladığınız karışımı makarnaya karıştırıp servis yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »