Çiçek Kereviz

[Değiştir]

MALZEMELER
3 adet kereviz
1 adet limonun suyu
4 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 bardak zeytinyağı
1 yemek kaşığı un
4 adet kesme şeker
Tuz

HAZIRLANIŞI
Kerevizleri soyup, halka şeklinde doğrayın. Limonlu suda bekletin.
Havuçları soyup, bütün bırakın.
Soğanı zeytinyağında pembeleştirin. Unu atıp, çevirin. Kerevizleri, havuçları, şekeri ekleyin. Üzerini kapatacak kadar su koyup, pişirin.
Kerevizleri tencereden alıp, tabağa yerleştirin. Havuçların 3 tanesini blenderda püre yapın. Kerevizlerin üzerine yerleştirin. Kalan havuçla kenarlarını süsleyin. Ortasına dereotuyla süs yapın.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »