Bonfile, Antrekot, Şaşlık İçin Terbiye Sosu

[Değiştir]

MALZEMELER
2 adet orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yemek kaşığı hardal
5-6 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)

Eğer evde varsa;
2 yemek kaşığı worcehtershire sosu ya da barbekü sosu da katabilirsiniz.

HAZIRLANIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına yukarıdaki tüm sos malzemelerini aktarıp, çatalla çırpın ve etlerinizi içine koyup, mümkünse bir gece önceden buzdolabında bekletin.
Orta ısıdaki ızgara ya da barbeküye koyunca 7 dakika bir yüzünü, 7 dakika öbür yüzünü kızartıp, servise sunun.
Kalın gövdeli etleri pişirirken, ızgara süresi 15-17-20 dakikayı bulabilir.

Kategori: Tanımsız.

Yukarı Git »